Ak-inu-bas Hayai Sakura-Hime "Saku"

Da jeg skjønte at det ikke ville bli noen valper etter Titt tei, bestemte jeg meg for å gjøre en paring til med Makka, for å få en tispe å satse videre på. Til far valgte jeg Pei Fang Gunther Quick, som har flere pene hunder i sin stamtavle. Det ble bare to valper i kullet og siden det bare var en tispe, ble hun boende.

Dette er et fyrverkeri, her går alt i superspeed. Noen ganger litt fort, kanskje... Hun skulle egentlig kalles Sakura, men før jeg rakk og si hele navnet var valpen et helt annet sted, og gjorde helt andre ting. Derfor ble det kortversjonen Saku til daglig.

Saku er min evige dårlige samvittighet, for jeg skulle gjort mye mer med henne. Og jeg håper at vi etterhvert kan få brukt hennes våkenhet og fart til noe konstruktivt. På utstilling har hun gjort det ganske bra, og hun har flere CK/Cert. Personlig kunne jeg ønsket at hun hadde liiiiittt lengre bein.

Dette er en shiba med mye lyd, og når hun leker med Makka, kan man nesten ikke være i nærheten. Saku er også glad i leker, og siden hennes favoritt er den samme som Titt teis, så har vi 2 grønne gummiballer på Sparbu...