Ak-inu-bas Daitan Na Chie "Titt tei"


Titt tei har vi beholdt fra Makkas kull med Wappie. Hun er like livlig som sin mor, så av og til går det en kule varmt. Navnet fikk hun siden hun var den første av valpene som kom når vi ropte titt tei.. 

 

Titt teis beste egenskaper er farge og pels. Hun er ren, dyp rød, og pelsen er utrolig tykk. Hun er en veldig søt og feminin tispe. Som sin storebror Taro, liker også hun å bære på ting. Hun er utrolig stolt av alle leken hun finner, men ikke alltid like glad hvis hun må dele. Hennes favoritt er en grønn gummiball, men får hun muligheten er det aller beste å "ta livet av" tennisballer...


Titt tei ble kjempeglad da Tuk kom tilbake, og når han er på besøk får hun virkelig leke. Hun har også en favoritt i lagottoen Ramp. For Ramp kommer på innkalling, og Titt tei er der Ramp er. Sammen med Ramp får hun løpe løs i skogen!


Når hun treffer andre hunder kan hun godt boffe litt, men er det en shiba, blir hun glad og lykkelig. Hun har også en forkjørlighet for hvite akitaer, siden hun vokste opp med Ichigo. Titt tei liker seg ikke noe særlig i utstillingsringen, så det er noe vi trener på, i tillegg til å venne henne til barn. Hun var med i Makkas vinnergruppe i BIS Avlsklasse og har CK fra utstilling.

Titt tei liker ikke så godt biltrafikk, og siden vi bor like ved E6, er ikke dette et ideelt miljø for henne. Så hvis noen som bor i skogen ønsker seg en liten kamerat, vil nok Titt tei vurdere tilbudet.